BIG NEWS!

WE HEBBEN HET KEURMERK VECHTSPORTAUTORITEIT

We zijn heel trots dat wij het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst hebben mogen nemen. Dit betekent dat de sportschool voldoet aan alle eisen de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

Het keurmerk geeft de gemeente tevens zicht op de kwaliteit van vechtsportscholen en op den duur zullen gemeenten alleen nog samenwerken met keurmerkhouders. Spallys hecht veel waarde aan de hoge standaard van gezondheid, veiligheid en gedrag ook ten opzichte van de jeugd die we trainen.

Welkom bij Spallys!

Spallys is de plek bij uitstek voor technisch uitdagende en vooral leuke (personal) kickbokstraining. De vechtsport is de laatste jaren steeds populairder geworden en staat inmiddels bij veel sportscholen op de kaart als groepsles. Met Spallys bied ik groepstrainingen en personal kickbokstraining aan op verschillende locaties in Amsterdam, waaronder Eastbound Gym in Amsterdam Oost. Als gecertificeerd trainer doceer ik de technische, Nederlandse stijl van het kickboksen met als doel mijn klanten vaardiger te maken in deze gave sport! Behalve dat kickboksen je fysiek en mentaal sterker maakt, is het vooral ook heel erg leuk! Dus wanneer gaan wij samen aan de slag?

Osu!

favorite_outline

Plezier in de vechtsport

Recreatief trainen op elk niveau

person_outline

Persoonlijke begeleiding

Door een gecertificeerde trainer

location_on

Prachtige locaties

Trainen in Amsterdam

trending_up

Boek zichtbaar resultaat

Elke week beter worden

0
Lessen per week
0
Uur per week open
0
Uur per week begeleiding
Menu