ROOSTER

KICKBOKS TRAININGEN BIJ SPALLYS?

We geven dagelijks kickboks training met als doel jouw techniek te verbeteren en je conditioneel uit te dagen. Bij techniek training is sparren een vast onderdeel, maar niet verplicht. Als je nog geen gear hebt, mag je deze voor de eerste training van ons lenen. Aan de balie is ook gear te koop!

Zie hieronder ons rooster en meld je hier aan als je wilt meedoen.

ROOSTER

DE KICKBOKS TRAININGEN

Tijdens de trainingen staan plezier in de sport en het aanleren van een goede techniek centraal. Techniek is immers de basis waarop je verder kunt bouwen. Daarom onderscheiden we ons door veel aandacht te besteden aan de verschillende technieken die de sport rijk is. Op die manier wordt je zowel conditioneel als mentaal uitgedaagd.

Heavybag – Tijdens deze training ligt de focus op het maken van combo’s op de zak. Dit zijn combinaties bestaande uit stoten trappen en knieën. Aangevuld met kracht en conditie oefeningen willen we je uitdagen en technisch ook wat aanleren.

Technique: Gedurende deze training zijn we bezig met verschillende technieken. Denk hierbij aan combinaties van stoten, trappen en knieën. We leren je aanvallen, verdedigen en overnemen (tegenaanval). We besteden veel aandacht het hanteren van de juiste techniek. We bieden wekelijks zowel All Levels als Advanced lessen aan.

Spallys YOUTH – We bieden training voor de jeugd, van 12- 17 jaar. Er wordt hier op een verantwoorde manier les gegeven aan de jeugd, waarbij spelenderwijs kennis wordt gemaakt met het kickboksen en de technieken hiervan. De nadruk ligt op techniek en lekker sporten, discipline en plezier. Conform de regels van de Vechtsport Autoriteit trainen wij niet naar het hoofd.

Zorg dat je handschoenen en scheenbeschermers meeneemt naar de les. Ze zijn eventueel ook te koop bij de balie.

ERVAREN EN BEGINNERS

Al onze trainingen zijn erop gericht om jou vaardiger te maken in het kickboksen, zonder daarmee aan te sturen op wedstrijden. Zo is sparren bijvoorbeeld geen vast onderdeel van de lessen en bij ons altijd vrijwillig. Dus of je nu ervaren bent of net begint, we hebben voor iedereen een passende uitdaging. Heb je al wat ervaring en wil jij je graag verder ontwikkelen? Neem dan eens contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen betekenen!