Trainingen

ROOSTER

Trainingen bij Spallys

Ben jij op zoek naar een goede plek om kickboksles te kunnen volgen? Al onze trainingen zijn gericht op kickboksen en om van jou een betere kickbokser te maken. We geven techniektrainingen, zaktrainingen en personal kickbokstraining, maar ook voor een training met jouw team of bedrijf kun je bij ons terecht.
Met kickboksles bij Spallys heb je een sportieve uitdaging, waarbij we samen met jou naar het gewenste resultaat toewerken. Dit geldt voor zowel beginners als gevorderden. Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan!

Techniek is de basis

Tijdens de trainingen staan plezier in de sport en het aanleren van een goede techniek centraal. Techniek is immers de basis waarop je verder kunt bouwen. Daarom onderscheiden we ons door veel aandacht te besteden aan de verschillende technieken die de sport rijk is. Op die manier wordt je zowel conditioneel als mentaal uitgedaagd.

Heavybag – Tijdens deze training ligt de focus op het maken van combo’s op de zak. Dit zijn combinaties bestaande uit stoten trappen en knieën. Aangevuld met kracht en conditie oefeningen willen we je uitdagen en technisch ook wat aanleren.

Technique: Gedurende deze training zijn we bezig met verschillende technieken. Denk hierbij aan combinaties van stoten, trappen en knieën. We leren je aanvallen, verdedigen en overnemen (tegenaanval). We besteden veel aandacht het hanteren van de juiste techniek. We bieden wekelijks zowel All Levels als Advanced lessen aan.

Spallys YOUTH – We bieden training voor de jeugd, we verdelen deze in 2 groepen: 6-12 jaar en 12- 17 jaar. YOUTH is voor de jeugd van 12 – 17 jaar. Er wordt hier op een verantwoorde manier les gegeven aan de jeugd, waarbij spelenderwijs kennis wordt gemaakt met het kickboksen en de technieken hiervan. De nadruk ligt op techniek en lekker sporten, discipline en plezier. Conform de regels van de Vechtsport Autoriteit trainen wij niet naar het hoofd.

Spallys YOUNG – We bieden training voor de jeugd, we verdelen deze in 2 groepen: 6 – 12 jaar en 12 – 17 jaar. YOUNG is voor de jeugd van 6 – 12 jaar. Deze training is nog niet op het rooster, maar neem gerust contact hierover op om op de wachtlijst geplaatste worden. We starten hiermee bij voldoende aanmeldingen.

Zorg dat je handschoenen en scheenbeschermers meeneemt naar de les. Ze zijn eventueel ook te koop bij de balie.

Ervaren of beginner?

Al onze trainingen zijn erop gericht om jou vaardiger te maken in het kickboksen, zonder daarmee aan te sturen op wedstrijden. Zo is sparren bijvoorbeeld geen vast onderdeel van de lessen en bij ons altijd vrijwillig. Dus of je nu ervaren bent of net begint, we hebben voor iedereen een passende uitdaging. Heb je al wat ervaring en wil jij je graag verder ontwikkelen? Neem dan eens contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen betekenen!